Besøg gården

Gården er åben for besøg hver weekend. Her er det muligt at gå en tur ud i landskabet, se dyrene på markerne, nyde naturen, stilheden og duftene. 

I caféen kan du smage på dejlig mad, fremstillet af vores egne råvarer og du kan handle i gårdbutikken.

Caféen

Her er det muligt at få et smagsindtryk af lige præcis vores sted. Alle de gode råvarer vi arbejder med kommer i hænderne på vores dygtige kok, så du er sikret en oplevelse af netop det, der er i sæson lige nu. Menuen sammensættes af dagens friskhøstede grøntsager, urter og blomster og mange af køkkenets produkter kan du købe med hjem, for de kommer også på hylderne i gårdbutikken.

Cafeen er åben kl 11-16, både lørdag og søndag.

Gårdbutikken

Her kan du finde en masse skønne ting, der er fremstillet her på gården. Vores berømte havregryn, friskmalet mel og kerner fra vores egne marker. Mange af køkkenets sylteprodukter på glas, saft, vores egne teer, kryddersalt og hjemmelavede sæber. Du kan købe uldgarn og lammeskind fra vores Ertebøllefår og andre dejlige, unikke gaveartikler. Vi har et udvalg af gode og smukke bøger om havebrug, madlavning og andre spændende emner, og vi har et udvalg af gedigne kvalitets-køkkenredskaber og råvarer fra de bedste leverandører. Hansens is i fryseren og Kølster Øl på hylderne. 

Gårdbutikken er åben kl 11-15 lørdag og søndag

Markeder og events

Året rundt afholder vi en række årstidsrelaterede markeder og events. Blandt andet Fastelavnsfest, Påskemarked, Høstmarked og Julemarked. Her tager vi udgangspunkt i gårdens drift og produkter og vi inviterer også kolleger og andre dygtige folk ind, når det er relevant, så oplevelserne bliver så varierede som muligt.

Desuden afholder vi en lang række kurser og workshops, hvor du kan komme og lære noget. Det kan for eksempel være Natur-havekursus eller Plantefarvning af garn.

Vi afholder jævnligt events med mad som omdrejningspunkt. Fællesspisning, pop-up-middage med vores restaurantkunder og private arrangementer. 

Find vej