Selskaber og Arrangementer

  • Private arrangementer
  • Virksomhedsarrangementer

Fest på Mangholm

Mangholms smukke natur og landlige idyl danner de perfekte rammer for livets store og små fester. Vi arrangerer alt fra hyggelige familiefrokoster til fortryllende bryllupsfester - og sørger for, at du og dine gæster får en god og afslappet dag. Festlighederne foregår i vores nyrenoverede, rustikke lokaler, hvor der er adgang til en stor terrasse med udsigt til en smuk og velduftende blomsterhave. Lokalet kan rumme op til 80 personer.

Fra jord til bord

Vi serverer en sæsonbestemt middag medfokus på smuk og velsmagende mad. Middagen er baseret på kød fra Mangholm eller omkringliggende økologiske gårde, egne grøntsager, urter og spiselige blomster - alt sammen er af højeste kvalitet og dyrket økologisk på Mangholm. Vi dyrker vores afgrøder nænsomt, på naturens præmisser og har stort fokus på dyrevelfærd.

Så drømmer du om en fest i smukke lokaler, omgivet af enestående natur, gamle landracer og med en indbydende og velsmagende middag med lokale råvarer tilberedt helt fra bunden - så er Mangholm det rette sted.

Hvis du har spørgsmål ang. private fester på Mangholm, er du velkommen til at kontakte os her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Møder på Mangholm i naturskønne omgivelser

Et møde på Mangholm i vores nyrenoverede, rustikke mødelokaler, omgivet af idyl og landlig ro, skaber de perfekte rammer for fordybelse, kreativitet og innovative tanker.

Vi kan tilbyde to mødelokaler, med adgang til stor terrasse - og udsigt til en smuk og velduftende blomsterhave. Lokalerne kan rumme ca. 60 personer samlet, og kan åbnes, så de er sammenhængende. Derudover kan vi tilbyde et mindre mødelokale med plads til ca. 10 personer.

Vi tilbyder som udgangspunkt 3 forskellige mødepakker - som vi kan tilsende ved interesse. Hvis I har særlige ønsker, vil vi så vidt muligt forsøge at efterleve dem.

Hvis du har spørgsmål ang. virksomhedsarrangementer på Mangholm, er du velkommen til at kontakte os her.

Vi glæder os til at høre fra dig!