Arrangementer

Arrangementer på Mangholm

Mangholms smukke natur og landlige idyl danner de perfekte rammer for livets store og små fester. Vi arrangerer alt fra hyggelige familiefrokoster til fortryllende bryllupsfester. Festlighederne foregår i vores nyrenoverede lokaler, som har adgang til en stor terrasse, med udsigt udover en smuk og velduftende blomsterhave. Lokalerne er sammenhængende og kan rumme op til 80 personer. Er I flere end 80 personer, kan vi tilbyde at slå et stort festtelt op på gårdspladsen. 

Fra jord til bord

Vi serverer en sæsonbestemt middag med fokus på smuk og velsmagende mad. Middagen er kreeret af vores dygtige kokke og baseret på de bedste råvarer; kød, grøntsager, urter og spiselige blomster – alt sammen dyrket økologisk på Mangholm. 

Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe rammerne for din drømmefest og sørger for at du og dine gæster får en uforglemmelig dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Rundvisning

 

Kom med på tur

Kom med på en rejse ind i det unikke landskab omkring den gamle gård fra 1778, som hviler på 48 hektar der byder
på både dødislandskab, en gravefri grøntsagshave, marker, enge og et hav af sjældne plante- og dyrearter. Tine Hage, ejer og skaber af det økologiske landbrug Mangholm, har speciale i naturressourcer, naturforvaltning, økologisk landbrug og de gamle avlsdyreracer, og har unik viden som er essentiel i nutidens grønne omstilling.

Nogle af de emner vi berører:

• Vi lægger vægt på den økologisk og nænsomme produktion af fødevarer med fokus på natur, bevaring, kulturhistorie, klima og den gode smag. Vi stiller spørgsmålstegn ved hvad kvalitet er og hvordan sikrer vi en sund og bæredygtig råvareproduktion.
• Vi ser på hvordan man fremstiller grøntsager i et regenerativt jordbrug, der samtidig er klimavenligt og
har fokus på biodiversiteten.
• I en tid med rodløshed ser vi håndens arbejde som et muligt svar på nogle af de udfordringer mange unge står
med i dag. Dyrenes velfærd i et bæredygtigt landbrug er også et stort fokus i det moderne alsidige jordbrug –
hvordan forener vi dyr, planter, jord og mennesker.