Overnatning Hillerød - en uforglemmelig naturoplevelse

Trænger du til at forkæle dig selv med en overnatning i Hillerød, er vores hytter noget ganske særligt. Hos os kommer du helt tæt på både dyr og natur, når du har mulighed for at overnatte i et uberørt og naturskønt område.

4,5 stjerne på Google
4.5/5
restaurant Hillerød

Vores to hytter er bygget i træ og indeholder kun de mest nødvendige ting, så du kan få en rolig og afslappet oplevelse, uden at blive forstyrret af hverdagens rod. Du kan vælge mellem Skovhytten og Havehuset, som begge byder på idyl og fuglefløjt dagen lang

Tag en pause fra hverdagen

Med en overnatning i Hillerød på vores økologiske gård Mangholm har du mulighed for at koble af og være i nuet for en stund. Hytterne ligger i et afsides naturområde, så du kan trække frisk luft og komme ned i gear.

Skovhytten huser op til 2 personer, og vi garanterer en følelse af ro og tilbagetrukkenhed. Med hyttens store vinduer føles det som om, at naturen kommer med indenfor, og der er god plads til eftertanke.

Havehuset huser mellem 2-6 personer. De lyse og rolige omgivelser er perfekte til jer, der trænger til en pause fra hverdagen, og ønsker at nyde hinandens og naturens selskab uden forstyrrelser.

Kombiner en overnatning i Hillerød med en smagsoplevelse

Har du lyst til at kombinere dit ophold med en lækker middag, er du som overnattende gæst garanteret en plads i vores restaurant. Også her kommer du helt tæt på dine omgivelser, hvor vi dyrker tanken om jord til bord. 

Vores menu består hovedsageligt af produkter skabt på gården, og du kan være sikker på at få vækket dine smagssanser. Vi serverer både grøntsager, kød, korn og spiselige blomster af egen produktion, og du kan være sikker på at sætte tænderne i mad, som er lavet med kærlighed og omtanke.

Besøg Mangholm gård for en overnatning i Hillerød der giver mening. 

Lyder frokost i Hillerød også som noget for dig, så se mere her. 

FAQ

Hvad indebærer en overnatning i Hillerød på Mangholm gård? 

Vores hytter er det perfekte sted for ro, nærvær og omtanke. Du kan vælge mellem Skovhytten og Havehuset, som begge ligger i et naturskønt og uberørt område. På vores gård vil du ikke møde stor luksus, men derimod en jordforbindelse, som ikke er til at tage fejl af. Lækkert sengetøj og håndklæder er at finde i hytterne. 

Kan jeg kombinere min overnatning med et besøg på restauranten?

Ja, som overnattende gæst er du altid garanteret en plads i vores restaurant. Oplev vores jord til bord restaurant, hvor menuen hovedsagelige består af produkter fra gården.

Er der dyr på Mangholm?

Der er flere dyr at finde på Mangholm, dog er vores landbrug under konstant udvikling, hvilket er nødvendigt, når man lever efter jordens præmisser. Dyrene kan dog ikke klappes

Hvor mange mennesker kan overnatte i hytterne?

Skovhytten huser op til 2 personer, hvorimod Havehuset huser mellem 2-6 personer. I Havehuset finder du både køkken og opholdsstue, hvor Skovhytten primært består af en seng at sove i samt en lampe og stol. Mere behøves ikke for at opleve naturen.