Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Mangholm

Økologisk landbrug og gårdbutik

CVR: 34 84 60 81

Hillerødvej 20, 3400 Hillerød

info@mangholm.dk

Har eksisteret siden 2013

Betaling

På mangholm.dk kan der betales med:

  • Betalingskort, herunder VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Det er ikke muligt at betale med “rene” Dankort.
  • MobilePay Online by Danske Bank

Når du betaler med betalingskort på mangholm.dk, indtaster du dine kortoplysninger i et betalingsvindue leveret af ePay/Bambora. ePay/Bambora sørger for at kryptere dine kortoplysninger, så hverken Mangholm eller nogen anden tredjepart på noget tidspunkt er i besiddelse af dem.

Pengene trækkes tidligst fra kortet ved bestilling, eller ved betaling af depositum. Bemærk, at der kan gå flere dage inden vi trækker beløbet.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du køber hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som afhentes enkeltvis
  2. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om afhentning af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

NB: Fortrydelsesretten dækker dog ikke fødevarer, drikkevarer eller andre varer som antages at blive forringet eller forældet hurtigt (se forbrugeraftaleloven §7, stk. 2).

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering

Ønsker du at returnere en eller flere af dine varer bedes du kontakte os i forvejen (se kontakt informationer øverst eller på siden Kontakt) hvor nærmere detaljer vil blive aftalt. Hav venligst ordrebekræftigelse eller andet lign. legitimation for køb til rådighed.

Reklamationsret

Når der handles på Mangholm medfølger der naturligvis også 24 måneders reklamationsret, som dog kan være begrænset af holdbarhed. Opstår det at et produkt er fejlagtigt, eller på anden måde ikke lever op til kundens forventning, beder vi om øjeblikkelig kontakt til Mangholm, så der, afhængig af den konkrete situation, kan aftales mulig ombytning, penge tilbage eller afslag i prisen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, bedes du benytte kontaktformularen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Spørgsmål til handelsbetingelserne

Hvis du har spørgsmål til vores handelspolitik kan du altid rette henvendelse til os på:

Mangholm

Hillerødvej 20,

3400 Hillerød

mangholm.dk

E-mail: info@mangholm.dk

Mrk.: Handelsbetingelser

Ønsker du at læse om hvad vi gør af dine personlige oplysninger bedes du læse vores privatlivspolitik.