Selskabslokale i Hillerød - Festlokaler i Nordsjælland

Drømmer du om at kunne fejre både små og store livsbegivenheder i de smukkeste omgivelser? Så er Mangholms selskabslokale i Hillerød måske netop det, du leder efter i Nordsjælland.

4,5 stjerne på Google
4.5/5

Fredag: 18.00-22.00
Lørdag: 11.30-15.00, 18.00-22.00
Søndag: 11.30-15.00

restaurant Hillerød

Du finder her landlige og idylliske arealer med mad serveret direkte fra jord til bord. Vores festlokaler er netop blevet nyrenoveret, så de står klar til at modtage dig og dine gæster til din næste begivenhed – om det er en familiefrokost, en fødselsdag eller et fortryllende bryllup.

Lad os stå for festen

Vælger du at afholde din begivenhed i vores selskabslokale i Hillerød, vil du hurtigt opdage, at det emmer af landlig charme, og at vi værdsætter den rustikke og naturlige æstetik.

Tilhørende vores festlokale finder du en stor og velduftende blomsterhave, som både du og dine gæster kan få glæde af, før, under og efter maden.

Maden, der serveres i Mangholms selskabslokale, er sæsonbestemt ud fra sæsonens råvarer, som naturligvis er trukket op af vores egen jord. Vi har nemlig fokus på de gode smage, som friskt grønt og lokalt kød giver.

Selskabslokale midt i naturen

Vi står klar til at skabe de perfekte rammer for din drømmefest, og vi sørger for, at både du og dine gæster får en helt uforglemmelig dag og aften.

Vores selskabslokale i Hillerød består af to sammenhængende festlokaler, som kan rumme op til 80 personer. Er der flere end 80 personer på gæstelisten, kan vi tilbyde at sætte et stort festtelt op på gårdspladsen, så der er nok plads til alle.

Du kan også med fordel booke et ophold på gården, til bryllupsnatten, et besøgende vennepar, eller hvis I blot skal fejre en mindre begivenhed med sovende gæster.

spisesteder Hillerød

Book festlokaler i Hillerød

Lyder Mangholms idyl som noget for dig, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi hjælper gerne med at arrangere netop den begivenhed, du drømmer om.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for en fortryllende og uforglemmelig fest i de smukkeste omgivelser i Hillerød.

FAQ

Hvor kan jeg booke et selskabslokale i Hillerød?Der findes flere smukke steder i Hillerød, hvor du kan booke selskabslokale til din næste fest. Hos Mangholm finder du både idylliske og landlige omgivelser, men også gode festlokaler til både stå og små livsbegivenheder.

Hvor stort et selskabslokale, skal jeg bruge?
Størrelsen på selskabslokalet afhænger typisk af, hvor mange gæster, du har inviteret. Får du under 80 gæster til middag, kan Mangholm stille store og smukke festlokaler til rådighed, og skulle I være flere, har vi også mulighed for at stille et stort festtelt op på gårdspladsen.

Hvad kommer der med et festlokale?
Når du booker et selskabslokale, vil der typisk følge borde og stole med. Andre detaljer, som service, borddækning, pynt og mad, vil være noget, vi sammen kan afgøre, hvad I ønsker vi hjælper med. Hos Mangholm kan vi sørge for det hele.

Hvor findes det bedste selskabslokale til bryllup i Hillerød?
Hos Mangholm har vi de helt rigtige og smukke omgivelser til at gøre dit drømmebryllup til virkelighed. Den idylliske, nordsjællandske natur står nemlig i fuld flor lige uden for, når du afholder dit bryllup i vores selskabslokale. Maden er lokal og udsigten er enestående.

Læs mere internt og eksternt på websitet – Som en del af vores arbejde er vi i netværk med forskellige lokale og landsdækkende virksomheder, som en del af arbejdet med at blive synlig online med udveksling af links og omtale og herigennem styrke hinanden. èn af disse virksomheder i vores netværk er www.Chiotto.dk som er en kendt leverandør indenfor guides omkring bæredygtig madlavning og køkkenudstyr.  

Besøg Mangholm til en af årets højtider
Følger du med på de sociale medier kan du løbende se hvilke events og arrangementer der bliver afholdt på gården. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.