Restaurant

MENU FOR UGE 36

Frokostmenu kl 11:30-14


MANGHOLM EXPERIENCE


4 retter


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven


Kulmule

med polenta, bønner og tomater


Yoghurt-is

med Mangholms nyhøstede honning og friske brombær



450 kr




Á la carte


Snacks:


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie

55 kr


Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr


Sardiner

95 kr



Forretter:


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven

145 kr


Sommer-beder

med radiser og friskost

155 kr


Grillede squash

med røget mayonnaise

165 kr


Hovedretter:


Kulmule

med polenta, bønner og tomater

270 kr



Dessert:


Yoghurt-is

med Mangholms nyhøstede honning og friske brombær

90


Ost:

Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas

90 kr



Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed

Aftenmenu kl 18-20


MANGHOLM FULL EXPERIENCE


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven


Sommer-beder

med radiser og friskost


Grillede squash

med røget mayonnaise


Kulmule

med polenta, bønner og tomater


Yoghurt-is

med Mangholms nyhøstede honning og friske brombær


6 retter



600 kr


Alle retter kan også bestilles a la carte

Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed

Ekstra

Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr

Sardiner

95 kr

Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas

90 kr

Vinmenu

STARTER

Meinklang, Prosa Frizzante, Burgenland, Østrig, Pinot noir, 2022

MIDDLE

Velich, TO, Burgenland, Østrig, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Welschriesling, 2020

MAIN

Heinrich, Hr. & Fru Henriksen, Østrig, Orange; Pinot Blanc, Chardonnay and Traminer, 2022

3 glas á 300 kr