Cafe i Hillerød - Kaffe og kage i naturlige omgivelser

Hos Mangholm finder du en lille cafe i Hillerød, der både kan byde på lækker kaffe fra Just Coffee, kager og brød bagt på eget mel. Alt dette i landlige og idylliske omgivelser i den Nordsjællandske natur.

Lad os tage dig en tur med på landet. En dejlig cykeltur fra Hillerød station, der blandt andet tager dig forbi Frederiksborg Slot, finder du Mangholm placeret på et smukt areal af hjemmedyrkede grøntsager, krydderurter og spiselige blomster, som alle bliver serveret i vores cafe og restaurant.

restaurant Hillerød

Oplev naturen helt tæt på

Når du kommer forbi vores cafe i Hillerød, vil du hurtigt bemærke naturens ynde, som vi lader gå sin gang. Vi ønsker nemlig ikke at ændre på hverken æstetikken eller smagene, som jorden omkring os giver.

Derfor er vores menu også baseret på et koncept om mad fra jord til bord. Vi bruger egne afgrøder, kød fra egne, græssende dyr og æg, når vi tilbereder mad til dig.

Du vil kunne nyde et måltid, der kun har bevæget sig ganske få meter fra jorden og op på din tallerken. Vi kan derfor også stå helt bag smagene i vores udsøgte retter, delikate kager og luftige brød.

Mest idylliske cafe i Hillerød

Man finder ikke et sted magen til vores cafe i Hillerød. Her har tingene sin egen gang, og af samme årsag skifter vores menu også i takt med sæsonen, så det netop afspejler alle de gode sager, som vi kan gro på vores naturlige jord.

Vi har påbegyndt arbejdet med at få omlagt vores afgrøder til biodynamiske arealer, så naturen kan gå helt sin egen gang. Det håber vi, at du kan smage i vores smukke retter.

Der kræses altid for råvarerne i vores cafe, så du kan få en bid af et lækkert stykke brød eller en indbydende kage, som partner til en god kop kaffe, ristet ikke langt fra Hillerød, på bæredygtig vis.

FAQ

Hvor findes den bedste cafe i Hillerød?
Der findes mange cafeer i Hillerød, men kun én skiller sig ud fra mængden. Mangholm er et idyllisk og enestående sted, hvor der ikke er langt fra jord til bord, og hvor kager og brød er bagt på eget mel, og kaffen ristet ikke langt fra serveringen.

Findes der en økologisk cafe i Hillerød?
Ja, hos Mangholm arbejder vi hårdt for at bevare biodiversiteten i vores afgrøder, så vi kan servere lækre, økologiske retter for dig og dine kære. Kom forbi og smag på vores hjemmebagte brød og kager, og på vores gode kaffe.

Er der langt fra Hillerød til Mangholm?
Nej. Du kan med en mindre cykeltur nemt nå hertil. Du kan også vælge at køre herud, hvis det er nemmere. Vi har både parkeringsfaciliteter og plads til, at du kan stille din cykel, mens du besøger vores cafe, gårdbutik og restaurant.

Hvad kendetegner en cafe?
En cafe er typisk et mindre spisested eller et kaffehus, hvor der serveres forskellige kaffedrikke. Der vil oftest også være en menu med et mindre udvalg af retter, som kan nydes med kaffen, eksempelvis kager, brød og mindre anretninger.