Restaurant

MENU FOR UGE 21

Frokostmenu kl 11:30-14


Ølandshvedebrød med pisket smør og Psyche økologisk olivenolie

60 kr.


Havesalat med ølandskerner og sæsonens grøntsager

100 kr.


Tærte med grønne asparges og røget flødeost

220 kr.


Rabarberis med syltede bær fra haven

85 kr.

Menu: Alle serveringer for 350 kr

Retterne kan også bestilles a la carte

Ekstra

Chacuteri

Udvalg af danske oste

Aftenmenu kl 18-20


Ølandshvedebrød med pisket smør og Psyche økologisk olivenolie

Lufttørret skinke fra Birthesminde med forårsurter og løvstikkemayonnaise

Svampe med friske hvidløg

Pandestegt torskefilet med grønne asparges og beurre bleu

Rabarberis med syltede bær fra haven

Menu: Alle serveringer for 575 kr


Retterne kan også bestilles a la carte


Ekstra

Vinmenu

Meinklamg, Prosa Frizzante, Burgenland, 2022, Østrig

Velich, To, 2020, Østrig

Moric, Hausmarke rot, Burgenland, 2021, Østrig

300 kr