Restaurant
MENU FOR UGE 30
Frokostmenu kl 11:30-14
MANGHOLM EXPERIENCE
4 retter
Ølandshvedebrød
med pisket smør og Psyche olivenolie
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
Pandestegt makrel
m. kartofler, røget mayonnaisen og squash
Kirsebær m. Creme fraiche
450 kr
á la carte
Snacks:
Ølandshvedebrød
med pisket smør og Psyche olivenolie
55 kr
Udvalg af charcutterie fra Birthesminde
125 kr
Sardiner
95 kr
forretter:
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
145 kr
Bøftomater
med sardiner, chili og friske hvidløg
155 kr
Grillet squash
med røget mayonnaise og Karlsø Kaprin
165 kr
hovedretter:
Pandestegt makrel
m. kartofler, røget mayonnaisen og squash
270 kr
dessert:
Udvalg af danske oste med rabarber-sylt
90 kr
Kirsebær
m. Creme fraiche
90
Aftenmenu kl 18-20
MANGHOLM FULL EXPERIENCE
6 retter
Ølandshvedebrød
m. pisket smør og Psyche olivenolie
Agurkesalat
m. bær
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
Gulerødder
m. tahin og chili
Pandestegt makrel
m. kartofler, røget mayonnaise og squash
Kirsebær
m. Creme fraiche
600 kr
Ekstra
Udvalg af charcutterie fra Birthesminde
125 kr
Sardiner
95 kr
Udvalg af danske oste med rabarber-sylt
90 kr
Vinmenu
STARTER
Meinklang, Epic Frizzante, Burgenland, Østrig, Welschriesling, Grüner Veltliner & Muskat, 2022
MIDDLE
Velich, TO, Burgenland, Østrig, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Welschriesling, 2020
MAIN
Heinrich, Hr. & Fru Henriksen, Østrig, Orange; Pinot Blanc, Chardonnay and Traminer, 2022
3 glas á 300 kr