Restaurant

MENU FOR UGE 30

Frokostmenu kl 11:30-14


MANGHOLM EXPERIENCE


4 retter


Ølandshvedebrød

med pisket smør og Psyche olivenolie


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven


Pandestegt makrel

m. kartofler, røget mayonnaisen og squash


Kirsebær m. Creme fraiche


450 kr





á la carte


Snacks:


Ølandshvedebrød

med pisket smør og Psyche olivenolie

55 kr


Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr


Sardiner

95 kr



forretter:


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven

145 kr


Bøftomater

med sardiner, chili og friske hvidløg

155 kr


Grillet squash

med røget mayonnaise og Karlsø Kaprin

165 kr



hovedretter:


Pandestegt makrel

m. kartofler, røget mayonnaisen og squash

270 kr



dessert:


Udvalg af danske oste med rabarber-sylt

90 kr


Kirsebær

m. Creme fraiche

90

















Aftenmenu kl 18-20


MANGHOLM FULL EXPERIENCE


6 retter



Ølandshvedebrød

m. pisket smør og Psyche olivenolie



Agurkesalat

m. bær



Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven



Gulerødder

m. tahin og chili



Pandestegt makrel

m. kartofler, røget mayonnaise og squash



Kirsebær

m. Creme fraiche



600 kr






Ekstra

Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr

Sardiner

95 kr

Udvalg af danske oste med rabarber-sylt

90 kr

Vinmenu

STARTER

Meinklang, Epic Frizzante, Burgenland, Østrig, Welschriesling, Grüner Veltliner & Muskat, 2022

MIDDLE

Velich, TO, Burgenland, Østrig, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Welschriesling, 2020

MAIN

Heinrich, Hr. & Fru Henriksen, Østrig, Orange; Pinot Blanc, Chardonnay and Traminer, 2022

3 glas á 300 kr