Restaurant

MENU FOR UGE 37

Frokostmenu kl 11:30-14


MANGHOLM EXPERIENCE


4 retter


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven


Grillet lam fra gården

med bagte kartofler og broccoli


Yoghurt-is

Med flydende honning fra gården og vilde brombær



450 kr




Á la carte


Snacks:


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie

55 kr


Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr


Sardiner

95 kr



Forretter:


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven

145 kr


Hestebønner

Squash og chili

155 kr


Tomater

med grillede bladbeder

165 kr


Hovedretter:


Grillet lam fra gården

med bagte kartofler og broccoli

270 kr



Dessert:


Yoghurt-is

Med flydende honning fra gården og vilde brombær

90


Ost:

Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas

90 kr



Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed

Aftenmenu kl 18-20


MANGHOLM FULL EXPERIENCE


Ølandshvedebrød

med pisket smør og koldpresset rapsolie


Mangholms havesalat

Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven


Hestebønner

Squash og chili


Tomater

med grillede bladbeder


Grillet lam fra gården

med bagte kartofler og broccoli


Yoghurt-is

Med flydende honning fra gården og vilde brombær


6 retter



600 kr


Alle retter kan også bestilles a la carte

Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed

Ekstra

Udvalg af charcutterie fra Birthesminde

125 kr

Sardiner

95 kr

Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas

90 kr

Vinmenu

STARTER

Meinklang, Prosa Frizzante, Burgenland, Østrig, Pinot noir, 2022

MIDDLE

Velich, TO, Burgenland, Østrig, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Welschriesling, 2020

MAIN

Moric, Hausmarke Rot, Burgenland, Østrig, Pinot noir, Blaufränkisch, Zweigelt 2021

3 glas á 300 kr