Restaurant
MENU FOR UGE 37
Frokostmenu kl 11:30-14
MANGHOLM EXPERIENCE
4 retter
Ølandshvedebrød
med pisket smør og koldpresset rapsolie
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
Grillet lam fra gården
med bagte kartofler og broccoli
Yoghurt-is
Med flydende honning fra gården og vilde brombær
450 kr
Á la carte
Snacks:
Ølandshvedebrød
med pisket smør og koldpresset rapsolie
55 kr
Udvalg af charcutterie fra Birthesminde
125 kr
Sardiner
95 kr
Forretter:
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
145 kr
Hestebønner
Squash og chili
155 kr
Tomater
med grillede bladbeder
165 kr
Hovedretter:
Grillet lam fra gården
med bagte kartofler og broccoli
270 kr
Dessert:
Yoghurt-is
Med flydende honning fra gården og vilde brombær
90
Ost:
Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas
90 kr
Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed
Aftenmenu kl 18-20
MANGHOLM FULL EXPERIENCE
Ølandshvedebrød
med pisket smør og koldpresset rapsolie
Mangholms havesalat
Et overflødighedshorn af alt det skønne grønne fra haven
Hestebønner
Squash og chili
Tomater
med grillede bladbeder
Grillet lam fra gården
med bagte kartofler og broccoli
Yoghurt-is
Med flydende honning fra gården og vilde brombær
6 retter
600 kr
Alle retter kan også bestilles a la carte
Venligst bemærk at enkelte justeringer til menuen kan forekomme afhængig af råvarerernes tilgængelighed
Ekstra
Udvalg af charcutterie fra Birthesminde
125 kr
Sardiner
95 kr
Udvalg af danske oste med solbærsylt og knas
90 kr
Vinmenu
STARTER
Meinklang, Prosa Frizzante, Burgenland, Østrig, Pinot noir, 2022
MIDDLE
Velich, TO, Burgenland, Østrig, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Welschriesling, 2020
MAIN
Moric, Hausmarke Rot, Burgenland, Østrig, Pinot noir, Blaufränkisch, Zweigelt 2021
3 glas á 300 kr