Julefrokost

Årets julefrokost med venner, familie eller for kontoret

Fra fredag den 25. november begynder julen på Mangholm og vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor til klassisk landlig julestemning. I vores skønne, restaurerede staldlokaler, der huser restauranten, har vi plads til selskaber med op til 70 personer.

På julebordet serverer vi retter med inspiration fra den klassiske, danske julefrokost. Menuen vil derfor indeholde gluten, laktose, nødder, fisk og and. Retterne serveres over flere gange og der vil være koldt, lunt, varmt og sødt til ganen. Alle retter er 100% økologiske.

Julemenuer

Vores julebord serveres over flere gange – koldt, lunt, varmt og sødt.

Julebordet er inspireret af den klassiske, danske julefrokost og menuen vil derfor indeholde gluten, laktose, nødder, fisk og and. Grønt er så vidt muligt fra gården og ellers vælger vi de bedste, lokale, danske råvarer. 

FROKOST (12.00-15.00)

Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og smør.

Krydret Matjes sild med creme fraiche, peberrod, dild, rødløg og blomsterkapers

Hvide, marinerede sild fra Thy med klassisk karrysalat, dild og rødløg

Håndpillede, søkogte rejer med smilende æg, mayonnaise og syltede grønne tomater.

Hønsesalat med sylt og bacon fra Birthesminde

Fiskefilet med urtesalat og remoulade med pickles af grønt fra gården.

345 kr.

Det vil også være muligt at købe retter enkeltvis.

 

AFTEN (18.00-22.00)

Brød, rugbrød og smør

Krydret Matjas sild med creme fraiche, brunet smør, peberrod og blomsterkapers

Hide, marinerede sild fra Thy med klassisk karrysalat, dild og rodleg

Håndpillede, søkogte rejer med smilende æg, mayonnaise og syltede grønne tomater

Fiskefilet med urtesalat og remoulade med pickles af grønt fra gården.

Helstegt and med skysauce, rødkålssalat og hvide kartofler og brune kartofler.

Risalamande med mandler og kirsebærsauce

545 kr. Pr. Person

 

Drikkevarer tilkøbes separat. Vinmenu er tilpasset af kok Jakob Kiereki.

Der kan forekomme små ændringer i menuen.

Til børn under 12 år, anbefaler vi menuen til halv pris eller en enkelt servering med fiskefilet, stegte kartofler og remoulade

 

VIN MENU

Velich, To, 2018, Ostrig

Côte de Nuits, Emphase, 2020, Frankrig

Frederiksdal, Sur Lie, Danmark

425 kr. Pr. Person

 

KUN TIL SELSKABER (8 ELLER OVER)

Det er muligt at tilkøbe:

Gløgg, som vi kender den
75 kr. Pr. Glas

Ostebord med 3 danske oste, frugtkompot og knækbrød
95 kr. Pr. Person

Hjemmelavede æbleskiver med marmelade og vaniljesukker
55 kr. Pr. Person

Andre retter, som forskellige sild, hønsesalat, gravad laks eller grønne retter, kan tilkøbes til menuen, hvis det ønskes

 

BOOKING

I booker på vores hjemmeside, på de ønskede datoer fra den 25. november- 17. december.

 

Book bord

For selskaber over 8 personer, skriver I til: event@mangholm.dk