Mødelokale Hillerød - Afhold jeres møder hos Mangholm

Skal I bruge et mødelokale i Hillerød, som skal kunne danne rammerne et mindre eller større møde, så kan I med fordel vælge Mangholm. Her har vi både rolige og landlige omgivelser, der indbyder til ro, men også charmerende lokaler med god plads.

Vores idylliske landområde vil danne de perfekte rammer for et møde, hvor der er brug for ro og fokus. Vi sørger naturligvis for enestående forplejning, baseret på råvarerne fra vores egne afgrøder samt at kød og æg kommer fra gårdens dyr.

restaurant Hillerød

Plads til både store og små møder

Vores mødelokale i Hillerød kan huse op til 80 personer. Fra lokalerne vil der være en flot udsigt til vores blomsterhave, der afgiver en skøn duft under blomstringen.

Vi kan både sørge for, at der bliver plads til selv de store møder, men også intimitet nok til at rumme de små møder. Vores mødelokale består nemlig af to større rum, som kan kombineres til brug sammen, eller lukkes af, så kun den ene del anvendes.

Dette kan vi aftale ved booking af mødelokalet i Hillerød. Vi imødekommer gerne forespørgsler, både i forhold til faciliteterne, men også i forhold til forplejning.

Et mødelokale med charme

Der findes ingen lokaler, som vores, i Hillerød. På grund af de landlige omgivelser skabes der en ro, som ikke findes andres steder.

Baseret på vores afgrøder, vil der blive lavet udsøgte retter, som kan nydes i vores mødelokale eller vores restaurant. I pauserne serverer vi gerne en kop kaffe fra vores cafe, hvor vi også bager kager og brød med eget mel.

Selve vores mødelokale i Hillerød emmer af landlig charme. I kan også med fordel lave workshops her, som kan tages med udenfor på vores store arealer.

Kontakt os for at høre mere om faciliteter, mad og priser.

FAQ

Hvor finder man et godt mødelokale i Hillerød?
Du kan med fordel booke et mødelokale hos Mangholm. Vi har rolige og idylliske omgivelser, der skaber de helt rigtige rammer for fordybelse, kreativitet og med plads til tankerne.

Hvor findes et mødelokale med forplejning i Hillerød?
Hos Mangholm finder du et roligt mødelokale i landlige omgivelser, der giver plads til både store og små møder. Hertil vil vi servere sæsonbestemt mad, baseret på grøntsager, kød og æg fra egen avl.

Hvor kan man holde et møde i Hillerød?
I kan med fordel afholde jeres møde, workshop eller mindre konference hos Mangholm. Vi tilbyder et stort, roligt lokale med plads til op til 80 personer med forplejning. Menuen vil bestå af sæsonbestemte retter, der er baseret på egn avl og fra egne afgrøder.

Kan man booke et mødelokale i landlige omgivelser?
Ja, det kan man sagtens. Hos Mangholm finder du et stort mødelokale, der kan danne rammerne om dit møde. Vi kan rumme op til 80 personer i vores lokale, og vi serverer en lækker, sæsonbaseret menu med grønt og kød fra egne arealer.