Oplevelser Hillerød - Kom og besøg vores økologiske gård

Der er mange forskellige oplevelser i Hillerød at vælge imellem, men Mangholms økologiske gård er alligevel noget ganske særligt. Hos os finder du aktiviteter for børn og voksne, og vi glæder os til at byde jer velkommen.

En oplevelse for alle

Ønsker du at opleve den smukke natur i Nordsjælland, er det oplagt at besøge vores gård. Den ligger idyllisk placeret blandt dyr og marker, og er en sand fryd for øjet. 

Hos os kan du enten komme forbi til en udsøgt jord til bord middag, du kan overnatte i vores hyggelige hytter, eller du kan blot drikke en kop kaffe og spise brød og kager bagt af mel fra eget korn.

Af oplevelser i Hillerød ligger vores gård i den rolige, hyggelige ende, hvor der er mulighed for at trække vejret dybt ned i lungerne, og hvor du kan få et afbræk fra hverdagens støj og travlhed.

Aktiviteter for børn

Er dine børn glade for dyr og natur, er det oplagt at tage et smut forbi vores gård i Nordsjælland, hvor vi har høns, køer, heste, får og mere. Det er dog vigtigt at understrege, at vores dyr sommetider går langt ude på markerne, og derfor ikke er lige til at se fra gården. 

Er det specielle aktiviteter i Hillerød du er på udkig efter, afholder vi et årligt høstmarked, og det er derudover muligt for større grupper at få en rundvisning på gården.

Tag en velfortjent pause med oplevelser i Hillerød

Vi har alle brug for at koble af i ny og næ, men det betyder ikke nødvendigvis at stå stille. Mange aktiviteter i Hillerød giver fornyet energi og et smil på læben, som giver en følelse af gå-på-mod. 

Føj os til din liste over oplevelser i Hillerød, du skal prøve, og mærk roen fra naturen og dyrene, samt få indblik i, hvordan et økologisk landbrug med respekt for jorden fungerer. Du vil med garanti ikke fortryde det.

Læs også om restaurant Hillerød eller overnatning Hillerød.