Brunch Hillerød - besøg Mangholm gård for jord til bord

Er du på udkig efter det næste sted, du skal spise brunch i Hillerød, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Den hyggelige by huser flere gode caféer og restauranter, så der er noget for enhver smag. Se med her for inspiration.

Du er altid velkommen på Mangholm, hvor vores frokost menu starter op fra kl. 11.30. Læs en anmeldelse af vores restaurant i Hillerød. 

jord til bord restaurant Mangholm

Spisestedet Leonora

Skal du besøge det smukke slot i byen, kan du ved samme lejlighed svinge forbi Spisestedet Leonora. Den fine restaurant ligger perfekt placeret ved slottet med udsigt over søen. 

Det er det oplagte sted for en god brunch i Hillerød, med klassiske retter på menukortet fra morgen til aften.

Rømers Kaffebar

Rømers kaffebar er et oplagt sted for dig, der ønsker at indtage din mad i hyggelige omgivelser. På menukortet finder du et bredt udvalg af lækre retter, så der er noget for enhver smag.

Du har endda mulighed for at kombinere din brunch i Hillerød med lidt shopping, da kaffebaren sælger fine boligting og snacks. Om sommeren finder du folk siddende i solen med en kold øl eller iskaffe, så der er garanti for en hyggelig oplevelse.

Terrasse

Mangholm gård

Besøg Mangholms økologiske gård til frokost eller aften. Vi åbner klokken 11:30 i weekenden, så vil du prøve en anderledes tidlig frokost eller brunch i Hillerød, er vi måske det helt rigtige.

Vores gård byder på unikke naturoplevelser, dyr og en spændende jord til bord restaurant. Vores menu består hovedsageligt af produkter dyrket på gården, og du kan se frem til en smagfuld og økologisk middag.

Hos os tager vi jordforbindelse og samvær alvorligt, og vi inviterer vores gæster på en idyllisk og nærværende oplevelse, med naturen i fokus. Du har også mulighed for at overnatte i en af vores to hytter, der begge ligger i et afsides og uberørt naturområde. 

Besøg vores gård og oplev en pause fra hverdagens støj og travlhed, hvor alle dine sanser vil komme i spil, og du kan trække frisk luft helt ned i lungerne.

Læs også om overnatning i Hillerød her. Find alle informationer her på siden, alle forhold er opdateret til 2024.

FAQ

Kan man booke bord på Mangholm til brunch Hillerød?

På Mangholm serverer vi frokost og aftensmad på vores økologiske gård, og vores menu består hovedsageligt af kød, grøntsager og spiselige blomster dyrket på gården.

Hvornår kan man besøge Mangholm gård?

Vi serverer frokost i weekenden fra 11:30-15 og aftensmad torsdag-lørdag fra 18-22. Kom forbi til en sanselig middagsoplevelse, hvor råvarerne taler for sig selv. 

Hvilke dyr har I?

Der er ofte både køer, får og høns at finde på vores gård. Vær dog opmærksom på, at de sommetider græsser langt ude på markerne, hvorfor de ikke er at finde på selve gården. Vores landbrug er i konstant udvikling.

Producerer I selv jeres mad?

Ja, på Mangholm vil du få serveret retter med råvarer direkte fra vores gård. Vi dyrker selv vores afgrøder, og kød og æg kommer fra gårdens dyr. Herudover bager vi kager og brød af mel fra vores korn.