Frokost Hillerød - Prøv unik jord til bord spiseoplevelse

Er du på udkig efter et sted at spise frokost i Hillerød, tilbyder vi hos Mangholm en spændende jord til bord middag. Vi serverer retter med råvarer produceret på vores økologiske gård, og du kan derfor se frem til en lækker spiseoplevelse med helt friske ingredienser. 

Vi bestræber os på at leve efter jordens præmisser, hvilket kommer til udtryk i alt fra produktion af afgrøder og kød, til det færdige resultat på bordet. Hos os kan du se frem til udsøgte sæsonprægede retter, hvilket sikrer, at råvarerne bruges, når de er allerbedst.

Spiser ved bord

Identiteten i alt, hvad vi gør

Det er både spændende og udfordrede at drive landbrug som vi gør, da vi er helt afhængige af vind, vejr og yderligere omstændigheder. Du kan derfor også se frem til en frokost i Hillerød, som er lavet på kærlighed. 

Der er langt fra det lille frø, vi sår i jorden, til den fuldvoksne grøntsag, som bliver stegt, kogt, saltet, syltet m.m. Eller fra dyret, der græsser på marken, til det saftige kød på din tallerken. Du kan derfor også være sikker på, at alt er dyrket med omtanke og respekt for omgivelserne på vores lille gård i Nordsjælland. 

Vi har drevet økologisk landbrug i over 20 år, og arbejder på nuværende tidspunkt mod omlægning til biodynamisk drift, hvor naturlige processer er i højsædet.

Der findes ikke mange spisesteder i Hillerød, som Mangholm. Her har vi i over 20 år dyrket vores afgrøder helt økologisk, og vi er nu ved at omlægge til biodynamisk drift, så vi kan beskytte naturen mest muligt. 

Det betyder også, at vores menu vil ændre sig med årstiden og dens gaver.

Inviter familie og venner på en frokost Hillerød

Tag en tur til Nordsjælland og oplev den smukke natur, der omgiver vores gård. Her finder I både dyr og marker, og den idylliske stemning, er ikke til at tage fejl af. 

Trænger du til at komme væk, kan en frokost i Hillerød på Mangholm være det perfekte pusterum, hvor hverdagens støj og travlhed bliver sat på pause for en stund. Udover frokost og aftensmad, bager vi også brød og kage af mel fra eget korn, og du finder altid en lækker kop kaffe.

Søger du efter spisesteder i Hillerød, som også tilbyder overnatning, så er Mangholm muligvis det perfekte sted for dig. Du kan læse meget om netop de muligheder her på vores side.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores gård i det Nordsjællandske, hvor kvalitet og æstetik kommer i første række.

Se restaurant Hillerød her. 

Bord og glas