Spisesteder Hillerød - Dine lokale restaurantoplevelser

Mangholm er ikke som andre spisesteder eller restauranter i Hillerød. Her er der nemlig fokus på de lokale råvarer, som vi selv dyrker og opdrætter, og derfor vil smagene også være helt lokale, når du kommer til middag eller frokost i vores restaurant.

4,5 stjerne på Google
4.5/5
restaurant Hillerød

Råvarer dyrket på naturens præmisser

Mangholms idylliske og smukke natur danner de perfekte rammer om en hyggelig frokost eller udsøgt middag. Her vil du både kunne nyde hjemmebagt brød på eget korn, simple retter baseret på egne afgrøder og gode, naturlige smage fra den lokale jord i Hillerød.

Der findes ikke mange spisesteder i Hillerød, som Mangholm. Her har vi i over 20 år dyrket vores afgrøder helt økologisk, og vi er nu ved at omlægge til biodynamisk drift, så vi kan beskytte naturen mest muligt. 

Det betyder også, at vores menu vil ændre sig med årstiden og dens gaver.

Ikke som andre spisesteder i Hillerød

Hos Mangholm kan vi tilbyde en enestående restaurantoplevelse, som ingen andre spisesteder i Hillerød kan tilbyde. Du vil nemlig være omgivet af den Nordsjællandske natur, længe inden du har sat dig til bords.

Restauranten giver et smukt udsyn til gårdens marker og afgrøder, hvor fritgående dyr og vilde grøntsager gror i ro og mag. Oplev at være ét med den natur, du får serveret.

Se også frokost i Hillerød eller overnatning Hillerød her. 

restaurant Hillerød

Tag det lokale med hjem

Før eller efter, du har sat tænderne i vores lokale råvarer, kan du i sæsonen købe vores lokalproducerede varer i gårdbutikken. Bring på den måde den rendyrkede smag hjem på tallerkenen.

Vi ved, at vores råvarer er i højeste kvalitet, for vi sælger dem til gourmetrestauranter og restauranter i Hillerød og andre byer. Det er den gode kvalitet, som også giver den gode smag, som både vores udsøgte retter og hjemmebagte brød og kager emmer af.

Spisesteder og arrangementer i Hillerød

Har du planer om at byde familien på frokost, afholde et møde eller arrangement, eller skal din store dag fejres i landlige omgivelser, danner Mangholm gerne rammerne for dette i vores restaurant.

Større arrangementer kan afholdes i vores nyrenoverede lokaler, der byder på vilde og blomstrende omgivelser, der differentierer sig fra andre spisesteder.

Her vil I kunne nyde en velsammensat menu, der er sæsonbestemt og baseret på vores egne råvarer. Hertil vil vine fra økologiske europæiske gårde høre.

Vi holder også gerne din næste fest, læs mere her om dette.

Lad dig inspirere af vores gård i Hillerød

I er mere end velkomne til at tage et kig forbi vores enestående arealer, hvis I vil mærke vidderne omkring jer og blive ét med naturens ynde.

Du finder vores åbningstider og lokation her, så du nemt kan finde vej til spisesteder, der inspirerer og lokale råvarer med masser af smag og charme.

Læs også om café Hillerød eller butikker i Hillerød

restaurant Hillerød

Årstidspræget menu

Mangholm er den type af spisesteder i Hillerød, hvor menuen skifter i takt med årstiden. Vores menu skifter endda ofte på ugentlig basis, alt efter hvilke afgrøder, der er i sæson. 

Dette er ikke tilfældigt – vi tror nemlig på, at afgrøder skal spises, når de er modne, det er nemlig både bedst for smagen og naturen. Og da vi stort set kun serverer råvarer, som er dyrket på egen jord, finder du eksempelvis ikke jordbær om vinteren, hos os. 

Smag forskellen i vores restaurant i Hillerød

Er du på udkig efter spisesteder i Hillerød til frokost eller til aften, er du hjertens velkommen til at booke et bord eller blot komme forbi gården. 

Alt efter vind og vejr, kan man både sidde inde og ude, og vi har også en terrasse, hvor man kan nyde sin mad, kaffe og kage med udsigt til den fine natur. 

På Mangholm tager vi både imod sol og regn med åbne arme – dog kan vi forsikre dig om, at vi finder et hyggeligt og rart sted, hvor du kan nyde din mad uden forstyrrelser.

restaurant Hillerød

En gård for store og små

Mange små piger og drenge drømmer om at eje en gård, når de en dag bliver voksne. De drømmer om at holde dyr, dyrke jorden og boltre sig på store arealer. På Mangholm ved vi, at det er hårdt arbejde at drive en gård, især hvis man samtidig ønsker at passe på jorden. 

Vi elsker at fortælle om og fremvise vores gård, og vi byder på oplevelser for både store og små. Tag derfor gerne familien under armen, og smut forbi til en middag, eller nyd en kop kaffe og se jer lidt omkring. 

Vi afholder diverse arrangementer i Hillerød, hvor I kan komme og få indblik i vores liv på gården, sige hej til dyrene og drømme jer væk fra den travle hverdag.

restaurant Hillerød

Hvad kan I opleve?

  • Kom forbi til en udsøgt frokost  i vores restaurant
  • Prøv vores spændende aftenmenu 
  • Besøg os til vores årlige Høstfest 
  • Sig hej til vores mange dyr (kan dog ikke klappes)
  • Gå en tur og oplev den fantastiske natur 
  • Bliv klogere på bæredygtighed 
  • Smag friske, lokale råvarer og afgrøder 
  • Se hvad et biodynamisk landbrug er
  • Køb og smag økologiske produkter

Mangholms værdisæt

Lad os tage dig fra jord til bord på vores økologiske gård, ganske tæt på byen, der både giver mulighed for at komme tæt på dyr og afgrøder, der spiller hovedrollerne i den mad, vi serverer. Alle grøntsager, kød og æg kommer nemlig fra gården.

Der er mange gode spisesteder i Hillerød at vælge mellem, og du falder nok ikke over vores gård, medmindre du kender til den på forhånd. 

Vi mener dog, at vi er den ekstra køre- eller gåtur værd. På Mangholm kredser vi om lokale værdier, og vi passer godt på og værner om lokalområdet. Kom gerne forbi til en rundtur og en snak – det, synes vi, er noget så hyggeligt. 

Hold dig løbende opdateret om vores arrangementer i Hillerød – vi glæder os til at få besøg af dig.

FAQ

Hvilke spisesteder i Hillerød er gode?
Du finder, ganske tæt på Hillerød, det idylliske landsted, Mangholm, som kan byde på enestående smagsoplevelser, som du ikke finder på andre spisesteder Hillerød. Besøg vores restaurant og gårdbutik for lækre, lokale råvarer.

Hvor findes økologiske spisesteder i Hillerød?
På Mangholm, en lokal gård og restaurant, kan du finde et af de bedste spisesteder Hillerød. Her dyrker vi selv vores økologiske råvarer, som vi både serverer og sælger til besøgende og direkte til gourmetrestaurant.

Hvor skal man tage hen og spise i Hillerød?
Der findes mange muligheder for gode spisesteder i Hillerød. Mangholm er et godt valg, hvis du vil prøve noget anderledes og enestående. Her kommer du nemlig ud i den smukke Nordsjællandske natur, som du også spiser direkte af.

Er Hillerød et godt sted for spisesteder?
Overordnet set, findes der flere gode muligheder for spisesteder Hillerød. Skal du prøve noget unikt, er Mangholm, tæt på centrum, et oplagt og enestående valg, hvor du kommer tæt på naturen og smager på de lokale smage.