Spisesteder Hillerød - Dine lokale restaurantoplevelser

Mangholm er ikke som andre spisesteder i Hillerød. Her er der nemlig fokus på de lokale råvarer, som vi selv dyrker og opdrætter, og derfor vil smagene også være helt lokale, når du kommer til middag eller frokost hos os.
Lad os tage dig fra jord til bord på vores økologiske gård, ganske tæt på byen, der både giver mulighed for at komme tæt på dyr og afgrøder, der spiller hovedrollerne i den mad, vi serverer. Alle grøntsager, kød og æg kommer nemlig fra gården.

Råvarer dyrket på naturens præmisser

Mangholms idylliske og smukke natur danner de perfekte rammer om en hyggelig frokost eller udsøgt middag. Her vil du både kunne nyde hjemmebagt brød på eget korn, simple retter baseret på egne afgrøder og gode, naturlige smage fra den lokale jord i Hillerød.

Der findes ikke mange spisesteder i Hillerød, som Mangholm. Her har vi i over 20 år dyrket vores afgrøder helt økologisk, og vi er nu ved at omlægge til biodynamisk drift, så vi kan beskytte naturen mest muligt. 

Det betyder også, at vores menu vil ændre sig med årstiden og dens gaver.

Ikke som andre spisesteder i Hillerød

Hos Mangholm kan vi tilbyde en enestående restaurantoplevelse, som ingen andre spisesteder i Hillerød kan tilbyde. Du vil nemlig være omgivet af den Nordsjællandske natur, længe inden du har sat dig til bords.

Restauranten giver et smukt udsyn til gårdens marker og afgrøder, hvor fritgående dyr og vilde grøntsager gror i ro og mag. Oplev at være ét med den natur, du får serveret.

Se også brunch Hillerød, frokost i Hillerød eller overnatning Hillerød her. 

Tag det lokale med hjem

Før eller efter, du har sat tænderne i vores lokale råvarer, kan du købe vores lokalproducerede varer i gårdbutikken. Bring på den måde den rendyrkede smag hjem på tallerkenen.

Vi ved, at vores råvarer er i topkvalitet, for vi sælger dem til gourmetrestauranter og spisesteder i Hillerød og andre byer. Det er den gode kvalitet, som også giver den gode smag, som både vores udsøgte retter og hjemmebagte brød og kager emmer af.

Spisesteder og arrangementer i Hillerød

Har du planer om at byde familien på frokost, afholde et møde eller arrangement, eller skal din store dag fejres i landlige omgivelser, danner Mangholm gerne rammerne for dette.

Større arrangementer kan afholdes i vores nyrenoverede lokaler, der byder på vilde og blomstrende omgivelser, der differentierer sig fra andre spisesteder.

Her vil I kunne nyde en velsammensat menu, der er sæsonbestemt og baseret på vores egne råvarer. Hertil vil vine fra økologiske europæiske gårde høre.

Vi holder også gerne din næste fest, læs mere her om dette.

Lad dig inspirere af vores gård i Hillerød

I er mere end velkomne til at tage et kig forbi vores enestående arealer, hvis I vil mærke vidderne omkring jer og blive ét med naturens ynde.

Du finder vores åbningstider og lokation her, så du nemt kan finde vej til spisesteder, der inspirerer og lokale råvarer med masser af smag og charme.

Læs også om café Hillerød eller butikker i Hillerød

FAQ

Hvilke spisesteder i Hillerød er gode?
Du finder, ganske tæt på Hillerød, det idylliske landsted, Mangholm, som kan byde på enestående smagsoplevelser, som du ikke finder på andre spisesteder Hillerød. Besøg vores restaurant og gårdbutik for lækre, lokale råvarer.

Hvor findes økologiske spisesteder i Hillerød?
På Mangholm, en lokal gård og restaurant, kan du finde et af de bedste spisesteder Hillerød. Her dyrker vi selv vores økologiske råvarer, som vi både serverer og sælger til besøgende og direkte til gourmetrestaurant.

Hvor skal man tage hen og spise i Hillerød?
Der findes mange muligheder for gode spisesteder i Hillerød. Mangholm er et godt valg, hvis du vil prøve noget anderledes og enestående. Her kommer du nemlig ud i den smukke Nordsjællandske natur, som du også spiser direkte af.

Er Hillerød et godt sted for spisesteder?
Overordnet set, findes der flere gode muligheder for spisesteder Hillerød. Skal du prøve noget unikt, er Mangholm, tæt på centrum, et oplagt og enestående valg, hvor du kommer tæt på naturen og smager på de lokale smage.